Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Évet értékeltek a tókörnyéki orvosok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 15.
Évértékelő munkaértekezletet tartott a velencei Wenckheim-kastély házasságkötő termében a Velencei-tavi Központi Háziorvosi Ügyeleti szolgálatot működtető Velencei-tavi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Közhasznú Nonprofit Kft.

 

 

A tanácskozásra - a házigazda település, Velence első embere, Koszti András mellett - meghívást kaptak a térség polgármesterei, Dr. Varga Erika járási tisztifőorvos és munkatársa, Szakácsné Kerbel Tímea igazgatási szakügyintéző, Reszegi Imre a Fejér megyei Mentőszervezet vezető mentőtisztje, Budai Imre OMSz megyei irányítócsoport-vezető, a Tó környékén területi ellátási kötelezettség vállalása mellett dolgozó háziorvosok, valamint az ügyeleti szolgálatban résztvevő külsős orvosok.

 
A munkaértekezlet elején dr. Novák István projektmenedzser tartott rövid ismertetőt a közelmúltban háziorvos kollégáknak kiírt praxispályázattal kapcsolatban, majd járási tisztifőorvosi tájékoztató hangzott el az ügyeleti szolgálat elmúlt évi tevékenységéről. Reszegi Imre vezető mentőtiszt értékelte a háziorvosi ügyelet és a mentő diszpécserszolgálat együttműködését, majd több friss információt osztott meg a jelenlévőkkel a mentés és irányítás közeljövőben várható változásaival kapcsolatban.
 
Dr. Ferencz Péter ügyvezető igazgató számszakilag és szakmai szempontból is értékelte az elmúlt év munkáját. Megköszönte az önkormányzatoknak azt a folyamatos finanszírozási segítséget, mely stabilizálja a központi ügyeleti szolgálat működését és lehetővé teszi a biztonságos orvosi készenléti szolgálat folyamatos fenntartását is. A beszámolókat sok hozzászólást tartalmazó élénk szakmai vita zárta.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >