Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Foglalkoztatási támogatások: elektronikus ügyintézéssel Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. február 19.
A munkáltatókat, egyéni vállalkozókat érintő, fontos jogszabályi változásról tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal. A foglalkoztatási célú támogatások kérelmeit 2019. január 1-jétől a Fejér Megyei Kormányhivatal járási hivatalaiban a foglalkoztatási osztályok (korábbi nevükön: munkaügyi kirendeltségek) elektronikus formában fogadják be a cégektől, szervezetektől, egyéni vállalkozóktól.

 

 

 

Az ügyfélkapuval rendelkező egyéni vállalkozók és a cégkapuval rendelkező munkáltatók e-papír szolgáltatás igénybevételével tudják beküldeni kérelmeiket, míg a hivatali kapuval rendelkező munkáltatók hivatali kapun keresztül.

Az e-papír szolgáltatás elérhető az https://epapir.gov.hu/ oldalon. Az e-papír szolgáltatás igénybevételéhez a Fejér Megyei Kormányhivatal segédletet állított össze a foglalkoztatók számára, amelyet a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain dolgozó szakemberek – igény esetén – rendelkezésre bocsátanak.

A támogatások igényléséhez szükséges "kérelemcsomagot" a foglalkoztatók továbbra is a foglalkoztatási osztályok ügyintézőitől tudják beszerezni, akik a járási hivatalokban természetesen továbbra is készséggel állnak a munkáltatók rendelkezésére személyesen is, hogy a támogatási formák, támogatási kérelmek kapcsán vagy az elektronikus benyújtás folyamatában is szakmai segítséget tudjanak nyújtani.

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >