Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A 11-es eldöntötte a meccs sorsát
A 11-es eldöntötte a meccs sorsát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 02.

ImageA horvátországi túra utolsó felkészülési mérkőzését játszotta ma délelőtt csapatunk. Az ellenfél ezúttal a szerb I. osztályú Csukaricski Sztankom együttese volt. Varga István a következő összeállításban küldte pályára a gárdát: Filipovics – Andics, Radovics, Horváth, Mohl – Kulcsár, Farkas, Tkacsuk, Polonkai – Alves, Vujovics. A gól a 20. percben, büntetőből született: a szerbek támadója a 16-oson belül átvette a labdát, majd felbukott. A játékvezető úgy ítélte meg, hogy kapusunk rántotta le a játékost, ezért 11-est ítélt, amit a szerbek értékesítettek is.

A 36. percben - miután mind Radovics, mind Andics begyűjtött egy-egy sárgalapot - Varga István úgy döntött, Andics helyett Lázárt küldi pályára. Nagy helyezetek egyik kapu előtt sem voltak az első felvonásban, a két együttes egyenrangú félként futballozott. A játék képe nem változott a második félidőben sem, bár Varga István - Farkas Balázs kivételével - a teljes csapatot lecserélte, így tehát mindenki (Sebők, Lázár, Koller, Romero, Bencze, Elek, Buljubasic, Karadzsics, Sitku, és Máté) szóhoz jutott a mai összecsapáson.

A mély talajú pályán óriási sárdagasztás folyt, így a mérkőzés felért egy erőnléti edzéssel is egyben. Az eredmény már nem változott, így tehát: Csukaricski - FC Fehérvár 1-0.

"Egy elkerülhető 11-essel kaptunk ki" - kezdte az értékelést dr. Mezey György, sportigazgató. "Az eredmény ellenére azt gondolom, hogy a héten játszott többi mérkőzéssel egyetemben, a mai is elérte a célt. Pozitívum, hogy mindenki pályára lépett ma délelőtt, így mindannyian kaptak játékterhelést ezen a küzdelmesnek mondható összecsapáson."

A mérkőzést követően a csapat buszra szállt és elindult haza.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >