Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Aszalódtunk Aszalvölgyben
Aszalódtunk Aszalvölgyben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 25.

ImageRúgták a bőrt, izzadtak piszkosul – és a portól bizony piszkosan – a Fidesz által rendezett pikniken a focibajnokságra benevezett férfiak és ifjú titánok. Az Aszalvölgyi Partyra sajnos mégsem tudott eljönni Szíjjártó Péter országgyűlési képviselő, a Fidelitas elnöke, így csapatának, a „Fidelitas”-nak – valószínűleg ebbéli bánatában – a bajnokságon csak az utolsó helyezést sikerült megszereznie.

De még így is elmondhatják magukról, hogy épphogy csak lemaradtak a dobogóról! A mérkőzés ugyanis négy csapat között zajlott. Az elő helyezést a „Jobbik” érte el – már nevéből adódóan is és megerősítvén, hogy miért lett egyik csapattagja, Gál Péter Pál a Sportbizottság elnöke. A kupa tehát az övék lett. A második helyen a „Ciszter” végzett, a harmadik pedig a „13” lett.

Amíg a sportpályán zajlott a küzdelem a focilabdával és az ellenfelek játékos lábával, a gyermekeknek kézműves foglalkozásokat tartottak, s főtt a hús a bográcsban. (Az ételeket aztán Bezzegi Pál, a Fidesz képviselő-jelölte szolgálta fel a vendégeknek.) A Fidelitas-os lányok plédeken napoztak, s Fidesz-lufik is szálltak… volna az ég felé, ha hélium töltődött volna beléjük. Így viszont le is lehetett rakni őket a földre, hogy részt lehessen venni a zsákbanugró-versenyen és a többi mókás vetélkedőn.

A tarkó-égető napsütést estefele váltotta fel egy langyos kis zivatar, amely okot szolgáltatott arra, hogy a népes társaság hazafele induljon…

Fotók: Temesvári Márta

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >