Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Erősen kezdi 2019-et a Starbucks
Erősen kezdi 2019-et a Starbucks Nyomtatás E-mail
Írta: Starbucks   
2019. március 21.
ImageA Starbucks karakteres, mégis lágy ízű eszpresszóval szélesíti kávékínálatát, az új különlegesség már elérhető a kávézólánc üzleteiben. A latin-amerikai és kelet-afrikai kávékultúra legjavát egyesítő, világos pörkölésű Blonde Roast egy újgenerációs, könnyű, de erőteljes eszpresszó, amelyet akár Cappuccino, hosszúkávé, tejeskávé vagy éppen vaníliás italkülönlegesség formájában is fogyaszthatnak a vendégek.

 

 

Blonde Roast: a mindennapok kávéja 

„A kávé több mint egyszerű ital. A kávé közösséget formál, kapcsolatokat teremt, felejthetetlen élményeket nyújt.  A Starbucksban ezzel a szemlélettel készítjük el az italokat, és ennek megfelelően minden csészénél a teljességre, tökéletességre törekszünk” – mondta el a Starbucks filozófiájáról Kerek Fanni, a márka brand managere.  Az új Blonde Roast kávét is ebben a szellemben alkotta meg a kávézólánc, ugyanakkor kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy az új alapkávé a mindennapoknak is tökéletes kiegészítője legyen. A Blonde Roast lágy ízvilága valójában egy igazi energiabombát rejt, amellyel akár a sötétebb téli napokat is gördülékenyebben, lendületesebben vesszük.  


 
Eklektikus ízvilág

A Blonde Roast könnyed, világos pörkölésű eszpresszó, természetes citrusos édességgel, amelynek köszönhetően minden eddiginél kevesebb cukorral, édesítőszerrel fogyaszthatjuk kávénkat.  A Blonde Roast különleges egyvelege a Latin-Amerikából és a Kelet-Afrikából származó kávébaboknak, a nem mindennapi párosítás selymes textúrát és a többi Starbucks kávéhoz képest változatlan koffeinmennyiséget eredményez. Az új termék így a durvább pörkölésű kávék erejét hordja magában, miközben ízvilága lágyabb, könnyedebb. 


 
A Blonde Roast elkészítéséért nem számolnak fel külön díjat a Starbucks baristái, így bármikor kérhetjük a megszokott italainkat az újfajta pörköléssel.  
 
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >