Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Diákújságírók cikkeire lehet szavazni
Diákújságírók cikkeire lehet szavazni Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. március 22.
Lezárult a felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak meghirdetett Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! pályázat. A sokszínű írások között színházi, sporttal vagy az iskolával kapcsolatos cikkek, interjúk is születtek. A #Székesfehérvár szlogennel elküldött írásokra a Táska Rádió oldalán lehet szavazni.

 

 

A városi pályázatot a Táska Rádió hirdette az Önkormányzat és a DUE Médiahálózat támogatásával felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak azzal a céllal, hogy a fiatalokat megmozgató események és érdekességek, témák nagyobb publicitást kapjanak.

Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! – #Székesfehérvár, ez volt a felhívás szlogenje: remek írások születtek megannyi témában és több műfajban. A fiatal újságírójelöltek foglalkoztak színházi előadásokkal, interjúztak sportolókkal, művészekkel, írtak a diákbálról vagy az új stadion első gólját is kommentálták. A beérkezett pályamunkákat itt lehet elolvasni.

Az elbírálásban szakmai zsűri működött közre: Bukosza Zita (a BCE végzős hallgatója, az M5 gyakornoka), Fiers Gábor (az fmc.hu újságírója), Stettler Zsuzsanna (az ÖKK vezetője, a Fehérvár Televízió szerkesztő-műsorvezetője) és Szayly József (a DUE Médiahálózat alelnöke). A díjazásban a szervezők kíváncsiak a közönség véleményére is: a beküldött írásokra március 26-án, kedden éjfélig lehet szavazni a Táska Rádió oldalán.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >