Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tájékozódási futóverseny családoknak
Tájékozódási futóverseny családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. március 22.
ImageA Katonai Emlékpark titkai címmel szerveznek családi tájékozódási futóversenyt március 23-án, szombaton Pákozdon. A vetélkedő útvonala végigvezet a park értékein, a feladatok során az egyes pontokat meg kell találni, és meg kell fejteni a titkaikat. A részvétel ingyenes, regisztrálni a Facebook-on lehet.

 

 

A tájékozódási futás szabályai szerint térképpel kell felkeresni a jelzett pontokat, ahol kvízkérdések várják a résztvevőket. A siker kulcsa a családtagok szoros együttműködésében rejlik, mely nem tárgyi tudást és műveltséget, sokkal inkább találékonyságot és kooperációs készséget igényel. A vetélkedő tudatosan kerüli a különböző, manapság használatos, a tájékozódást segítő eszközöket. Szükséges lesz a KEMPP-es térkép logikájának felfedezése, mely hozzásegít a megoldáshoz, ezt egészíti ki a tájfutásban alkalmazott digitális technikai megoldás, a SportIdent rendszer alkalmazása.

A verseny március 23-án, szombaton 10-16 óra között lesz. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nevezni felnőtt, család és diák kategóriákban lehet 15.00 óráig, a táv körülbelül 5 kilométer lesz, a családoknak frissítővel és apró falatokkal is kedveskednek a szervezők.

A rendezvény regisztrációs oldala ITT található.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >