Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Salzburgban ért véget a szezon
Salzburgban ért véget a szezon Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. március 25.
Bár az első öt meccsen hatalmas küzdelemre késztette és kétszer le is győzte az osztrák bázisú regionális jégkorong liga, az EBEL negyeddőntőjében a Fehérvár AV19 a mezőny leggazdagabb, egyik legerősebb kerettel rendelkező klubját, a Red Bull Salzburgot (amely nem mellékesen az elmúlt másfél évtized legeredményesebb csapata is ennek a mezőnynek), a hatodik meccsen kiütközött a fáradtság a Volán hokisain, így 6-1-re kikapott és kiesett.

 

 

1-3-ig volt esély arra, hogy szoros legyen a vége, netán fordítson a fehérvári alakulat, ám az utolsó harmad közepén 1 perc alatt két gólt kapott, ami végképp megpecsételte  a sorsát.

 
Összességében minden dicséretet megérdemel Hannu Jarvenpaa együttese, mert 4 év után újra bejutott a rájátszásba, az alapszakaszt a 6., a középszakaszt pedig a 4. helyen zárta, ami az eddigi legjobb szereplése az EBEL-ben. Most jöhet némi pihenő, ami azonban csak a csapat kisebbik felét érinti, ugyanis a keret többsége az áprilisi világbajnokságra készül a magyar, illetve a szlovén válogatottal.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >