Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Két parkoló újult meg Palotavárosban
Két parkoló újult meg Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. március 26.
Megújult a járda és a parkoló, új szegélyeket építettek, burkolati jeleket festettek két palotavárosi parkolóban. A Jankovich Ferenc utca 20-26., illetve a Kelemen Béla utca 14-18. és 26-30. előtti parkolókban februárban kezdték a munkát. A kivitelezés a Városgondnokság ÚT 2017-19. Programjának keretében valósult meg közel 48 millió forintból.

 

 

Két parkolófelújítás is befejeződött a Palotavárosban. A Jankovich Ferenc utca 20-26., illetve a Kelemen Béla utca 14-18. és 26-30. előtti parkolókban is február végén kezdődött meg a munka, a korábbi elhasználódott betonfelület helyett új aszfaltréteget terítettek, kicserélték az aknafedlapokat, víznyelőrácsokat, szegélyeket építettek és új burkolati jeleket festettek fel.

Viza Attila, a terület önkormányzati képviselője elmondta, a Jankovich utcai és a Kelemen Béla utcai felújításra is a Városgondnokság ÚT 2017-19. Programja biztosította a forrást, előbbi közel 28 millió, utóbbi közel 20 millió forintba került. A Jankovich utcában a burkolatfelújítás mellett, lakossági kérésre a kukatárolóketreceket is áthelyezték, hogy a kukásautóknak ne kelljen bejönniük a belső zsákutcába. A kivitelezést – beszerzési eljárás nyerteseként – mindkét esetben a Mantaro Building Kft. végezte.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >