Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Rocky - Országos bajnoki bronzérem!
Rocky - Országos bajnoki bronzérem! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 01.
A Kid Rock and Roll SE versenyzői Országos Akrobatikus Rock and Roll versenyen vettek részt a hétvégén Ajkán, ahol az ország legkiválóbb formációi versengtek. Az Egyesület 6 formációja kvalifikálta magát a hétvégi megmérettetésre, ahol 5 csapatuk jutott a döntőbe.

 

 

Felnőtt kisformációs kategóriában a CSINIZSARUK kisformáció egyenes ágon jutott a döntőbe, ahol a 3. helyet szerezte meg a rendkívül kemény mezőnyben, és ezzel a dobogóra állhatott. - Az ország 14 legjobb formációja közül a Csinizsaruk nyakába került a bronzérem. Ezzel az eredménnyel az országos ranglista 3. helyére ugrottak, és ők voltak legjobb nyugat-magyarországi formáció is.

"Children nagyformációban csodálatos POCAHONTAS formációnk a 6. helyen végzett." - nyilatkozta Putics-Bondor Virág, az SE elnöke - "Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában PRODIGY PROJECT kisformációnk a döntőben 7. helyezést ért el. Children kisformációban SWEETIES formációnk először jutott döntőbe, és ott a 7. helyen zárta a versenyt. Csakúgy mint a serdülő kisformációk versenyében HEROES csapatunk, akik szintén életük első országos döntőjét táncolták, és a 7. helyet szerezték meg. Serdülő nagyformációban GRÚ-SOKK formációnk a 8. helyen fejezte be a versenyt. Felejthetetlen hétvége volt! Gratulálunk versenyzőnknek, akik kivívták, hogy az országos versenyen megmérettessék magukat, és nagyon büszkék vagyunk rájuk!"

 

A csapatok edzői voltak: Kalmár Dóra, Putics-Bondor Virág és Bánhidi Dániel

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >