Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Vidiben is Pátkai döntött!
A Vidiben is Pátkai döntött! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 01.
Egy héten belül másodszor szerzett nagyon fontos 3 pontot érő győztes gólt Pátkai Máté. A MOL Vidi FC középpályása előbb a horvátok elleni 2-1-es Eb-selejtezős bravúrsiker alkalmával villant a hajrában, majd az NB I-ben nyert klubja 2-1-re az ő - ugyancsak a hajrában szerzett - találatával a DVSC elleni rangadón.

 

 

A piros-kékek alaposan megszenvedtek a debreceniek ellen, csak az utolsó 13 percben tudták a maguk javára fordítani a derbit a "Loki-specialista" (ez már a hatodik gólja volt a DVSC ellen) Scsepovics és Pátkai jóvoltából. Mivel a Fradi is nyert, a Vidi nem tudott faragni nyolc pontos hátrányából, így 7 forduló maradt a címvédőnek arra, hogy befogja riválisát. A többiek? Jócskán lemaradva...

 
A találkozón végig a fehérvári alakulat támadott többet, de időnként nyomasztó fölényét nem tudta gólra váltani, Futács egymaga négy komoly ziccert elhibázot t, miként Milanov és Scsepovics is betalálhatott volna, ha jobban koncentrál, illetve Nagy Sándor nem véd olyan jól a debreceni kapuban, mint ahogy védett. A DVSC is eljutott néha a hazai "célterület" közelébe, de igazán nagy lehetősége nem akadt.
 
Ennek ellenére Tőzsér jól eltalált szabadrúgásával megszerezte a vezetést az 54. percben. A Vidi szorult helyzetében is jól reagált, így előbb Scsepovics "fű alatt" és lábak között elsuhanó lövése kötött ki a jobb alsó sarokban a 77. minutumban, majd a 84. percben Pátkai volt ismét jó helyen, közelről a kapuba vágta a Hadzic lövése után a bal oldali lécről visszapattanó labdát. Nehéz szülés végén megérdemelt piros-kék győzelemnek örülhetett a hazai publikum.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >