Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Alba: Pakson sem sikerült, baj van
Alba: Pakson sem sikerült, baj van Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 04.
A Soprontól elszenvedett súlyos vereség után Pakson is sima, 74-57-es pofonba szaladt bele az Alba Fehérvár kosárlabda csapata az NB I-ben, így az alapszakasz utolsó fordulója előtt visszaesett a tabella 11. helyére.

 

 

 Smivel a riválisok egymás ellen játszanak, ráadásul minden közvetlen vetélytárs összevetésében negatív az Alba mérlege és  immár a Sopronnak is jobb a kosármutatója, akkor sem biztos a 10. közé kerülése, középházi szereplése a rájátszásért, ha a zárómeccsen legyőzi a DEAC-ot. Hihetetlen és nyilván nem reális, hogy miközben az együttes a FIBA Europe Cup-ban hajszál haján 4 közé jutott, addig a bajnokságban a 10-be sem fog. Az, hogy valami itt nem stimmel, az enyhe kifejezés...

 
Ennyire kettős arca egy csapatnak normális körülmények között nem lehet, ez a gárda ennél sokkal többre hivatott. Hogy mi lehet ennek az irreális szereplésnek az oka? Sokan sok mindent pletykálnak, sokan sok mindent vélnek tudni. Mi viszont nem találgatunk, így várjuk a válaszokat. Reméljük, lesz aki kiáll a nyilvánosság elé. Mindazonáltal várjuk ki a legvégét, mert ha mégis legalább a 10. hely meglesz, a középszakaszban némi koncentrációval simán kivívható a rájátszás joga, ott pedig bármi megtörténhet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >