Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Néptánc, gyerekjóga és vadmadarak
Néptánc, gyerekjóga és vadmadarak Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. április 09.
Testi, lelki egészség, természetvédelem, újrahasznosítás – ezek a fő témái a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodában zajló egészséghétnek. Hétfőn néptánccal kezdtek, ma újrahasznosítottak és a sólymokkal ismerkedhettek testközelből a kis ovisok, de lesz még gyerekjóga, gyümölcsnyárs-készítés és kirándulás is a héten.

 

 

Ritkán pihen egy sólyom az óvoda ablakán, de kedden délelőtt jónéhány percre odaköltözött Kisteleki Gergely egyik madara, miközben solymász gazdája a kis ovisoknak mesélt a vadmadarakról. A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodában egész héten különleges programokkal készülnek. Az egészséghét keretében volt már közös néptánc-foglalkozás, kidobásra ítélt tárgyakat hasznosítottak újra, de lesz még gyerekjóga, gyümölcsnyárs-készítés és a hetet lezáró izgalmas kirándulás is.

„Próbáljuk tágítani a kört, így a testünk, lelkünk egészsége mellett megjelenik a természetvédelem, a környezetvédelem és az újrahasznosítás is." - mondta el a sokszínűségről Zelenák Adrienn intézményvezető. Így kerültek az egészséghétre a sólymok is, akiket pár centi távolságból figyelhettek meg a kis ovisok. Hogy otthon is folytathassák az egészséghét programjait, a nap végén minden óvodás az aznapi témához kapcsolódó kis füzetkét vihet haza.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >