Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Élményt adtak a gyerekeknek
Élményt adtak a gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. április 15.
Gyermekotthonban élő gyermekeknek szerveztek húsvéti programot magánszemélyek felajánlásából és kezdeményezésére a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. Varga Zsuzsa és Erőss Ákos évek óta szervez koncert élményeket a gyermekotthonokban lakó fiataloknak és az évek során többen csatlakoztak hozzájuk.

 

 

A rendezvényt dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg, valamint Juhász Roland és Kovács István, a MOL Vidi FC labdarúgói is a gyerekekkel töltötték a délutánt, melyen az Irigy Hónaljmirigy adott koncertet.

„Szeretném megköszönni mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy karácsony után húsvétkor újra tudunk itt találkozni, és külön szeretném megköszönni a MOL Vidi FC-nek, valamint Rolandnak és Kokónak, hogy itt vannak velünk.” – mondta dr. Cser-Palkovics András polgármester. „A mostani összejövetel is azt a célt szolgálja, hogy élményt és mosolyt adjunk, nem elfelejtve, hogy keresztény hagyományainkban a húsvét a legnagyobb és legszentebb ünnep. Az ember élete, lelkiekben legalábbis egészen biztosan örök, akkor, ha szeretet tudunk egymásnak átadni. Engedjék meg, hogy külön megköszönjem Zsuzsának, családjának és minden támogatónak azt, hogy életre hívták ezt a kezdeményezést, lelkét és szívét adják e nagyszerű programnak.

Varga Zsuzsa és Erőss Ákos hat éve tartja a kapcsolatot a gyerekekkel, és három éve szerveznek koncerteket a gyermekotthonban élő fiataloknak. „Voltunk többször a Prohászka-templomban, ahol Szent Martin-koncert is volt; legutóbb, karácsonykor a MOL Aréna Sóstó Rendezvényközpontjában tartott ünnepvárón Caramel lépett fel, most pedig az Irigy Hónaljmirigy ad koncertet a gyerekeknek. Az évek folyamán további támogatók is csatlakoztak a kezdeményezésünkhöz, aminek célja, hogy élményt adjunk a gyerekeknek. Nekünk három gyerekünk van, és azt gondolom, hogy ez a legnagyobb dolog, amit adhatunk a gyermekotthonban élő gyerekeknek.” – mondta Varga Zsuzsa. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >