Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow MK-győztes a Varkocs amazonja
MK-győztes a Varkocs amazonja Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. április 23.
Az idén Érden került megrendezésre az ökölvívók utánpótlás Magyar Kupa versenye. A rangos korosztályos eseményen a székesfehérvári Varkocs György Box Club kilenc fős csapattal szállt csatába az érmekért, nem is eredménytelenül, ugyanis sportolói 5 alkalommal is felállhattak a dobogóra.

 

 

A legeredményesebbnek a hölgyeknél az 57 kg-os súlycsoportban érdekelt Nagy Evelin bizonyult, aki az aranymeccsen a rutinos, HFC-s Varga Beátát verte hatalmas csatában 3:2-es pontozással. Továbi érmesek: Zsuzsics Adrián serdülő 43 kg ezüst, Tóth Adrián serdúlő 59 kg ezüst, Németh Zsolt serdülő 52 kg bronz, Balogh Bálint junior 60 kg bronz.

 
- A négy napon át tartó versenyre az ország minden pontjáról érkeztek csapatok. Vegyesek az érzelmek, mert örülök a sok éremnek de a kezdésnél több volt ebben a csapatban. Bálinttól és Tóth Adriántól aranyat vártam mert bár erős az ő súlycsoportjuk, rutinjuk és kepességük meg van hozzá hogy nyerjenek. Evelin ugyanakkor ezzel a versennyel felírta magát a május 25.-én kezdődő Európa bajnokság indulói listájára. Egyetlen MK-aranyérmesünk a talyi országos bajnokságon is meglepetést okozott és idén sem tett másképp. Érdi ellenfele, egy rutinos, nemzetközi tapasztalattal rendelkező kislány már kétszer legyőzte őt, de most, amikor igazán kellett a jó forma, megmutatta, hogy igazi Bajnok. - foglalta össze a viadal lényegét fehérvári szempontból Turós Arnold, a Varkocs vezetőedzője.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >