Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mobiltelefonok, mezek és belépők – rajzokért
Mobiltelefonok, mezek és belépők – rajzokért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 16.
Immár ötödik alkalommal hirdette meg gyermekeknek szóló rajzpályázatát az Alba Regia SC, melyhez idén is csatlakozott a PatikaPlus Gyógyszertárak.

 

 

 

 

 

A PatikaPlus Gyógyszertárak évek óta támogatja a helyi kosárlabda csapatot, s szinte minden olyan kezdeményezésnél együttműködik az Alba Regia SC-vel, mely lehetőséget biztosít arra, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra.

 

Ennek szellemében az évről-évre egyre sikeresebb alkotóverseny témája idén is az egészséges életmód és a sport volt. A beérkezett műveket a szervezők ezúttal is a kosárcsarnok aulájában állították ki, és itt vehették át a munkájukért járó elismeréseket is a kis művészek.

 

A felhívásra nagyon sokan jelentkeztek az ország minden tájáról. Érkeztek rajzok Mezőkövesdről, Pécsről, Kecskemétről, Ajkáról is.

 

A kézisek, valamint a kosarasok választása alapján ikét-két korcsoportban díjazták a gyerekeket. A legjobbnak ítélt alkotásokért járó díjakat Tóth Pétertől, Szarka Adrienntől és Boldizsár Biankától vehették át a kis művészek, akik közül az első dedikált mezt és családi belépőt, a második dedikált pólót és családi belépőt, a harmadik helyezett pedig családi belépőt nyert.

 

A PatikaPlus Gyógyszertárak különdíját hatan vihették haza. A kiválasztott rajzok alkotói mobiltelefonokat kaptak ajándékba.

 

 

A díjátadón készült videófelvétel megtekinthető az alábbi linkre kattintva:

https://www.youtube.com/watch?v=6gFZTJ6e0do&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1BEVDx0GIKuh0cZGWwDlHFky-eqHmueS_FtCxttAZ-q8yRc2oe5kr7W-k

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >