Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Erős hanghatás miatt kérik a lakosság türelmét
Erős hanghatás miatt kérik a lakosság türelmét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 17.
A MOL Nyrt. megbízásából vezetékkiváltási munkálatokat végeznek a Kápolnásnyék-Dombóvár vonalon. Az ehhez kapcsolódó légtelenítés május 19-én 13 órától indul. A munkálatok erős hanghatással járnak. Székesfehérváron a FLAGA gázüzemmel szembeni, az M7-es autópálya déli oldalán lévő területet érintik a munkálatok, amelyek a délután folyamán több órán át tartanak – ennek idejére kérik a környékben lévők türelmét és megértését.

 

 

Technikai okok miatt elhalasztották a mára tervezett Kápolnásnyék és Dombóvár közötti szállítóvezeték szénhidrogén-mentesítését. A MOL Nyrt. megbízásából zajló munkálatok új időpontja május 19-e, vasárnap 13 óra. A légtelenítést levegővel hajtott csőtisztító szerszámmal végzik, amely erős hanghatással jár, azonban mind a környezetre, mind a lakosságra nézve veszélytelen.

A lefúvatás székesfehérvári helyszíne a FLAGA gázüzemmel szembeni, az M7-es autópálya déli oldalán található terület. Ennek környezetében kérik a lakosság türelmét a munkálatok idejére, amelyek várhatóan a délután folyamán több órán át tartanak majd.

 

 
< Előző   Következő >