Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Vidi: döntetlen a szezonzárón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. május 20.
Ahhoz képest, hogy egyik csapat számára sem volt már tétje, hazai szinten igen élvezhető, élvezetes meccsel búcsúztatta a 2018-19-es NB I-es labdarúgó szezont az első osztálytól búcsúzó, ám tavasszal remekül menetelő Haladás és az ezüstérmes MOL Vidi FC. Az 1-1-re végződött szombathelyi összecsapáson a 67. percben Priskin révén a hazaiak szereztek vezetést, a fehérvári egylet pedig a 80. minutumban egy szöglet után egyenlített.

 

 

A labda Némethről pattant saját kapujába. Ez volt a piros-kék alakulat utolsó mérkőzése, amelyen a Vidi nevet használja, a jövőben ugyanis MOL Fehérvár FC néven folytatja. Egy esztendővel azt követően tehát, hogy a szurkolók által nagyon szeretett Videoton elnevezést elhagyta a klubvezetés, a Viditől is búcsúzhatnak a drukkerek.

 
A klubhoz kapcsolódó információ, hogy néhány napja hivatalosan is bejelentette a Sahtar Doneck válogatott szélsője, a most véget ért szezonban kölcsönben a Ferencvárost erősítő Ivan Petrjak leigazolását, s várhatóan a következő 2-3 hétben több új érkezőt is kommunikálni fog. Több nevet is hallani a "zuhanyhíradóban", ám leginkább a felvidéki DAC-tól távozni készülő válogatott középpályás, Kalmár Zsolt és a Haladásban tavasszal kiválóan focizó nigériai támadó, Funsho Bamgboye nevét emlegetik, mit a piros-kék mez új várományosai. Vélhetően a Honvéd elleni Magyar Kupa döntő (május 25., 19.30, Groupama Aréna) után pörög fel a Vidi keretében a jövés-menés.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >