Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Továbbjutott a Vidi a Ligakupában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 09.

ImageCsapatunk - Sitku vezetőgólja után - 1-1-es döntetlent játszott a Honvéd ellen a Ligakupa első tavaszi fordulójában, és ezzel továbbjutott a csoportkörből, várhatja az egyenes kieséses rendszert. Hajtós, kiegyenlített mérkőzést játszott a Vidi a Bozsik Stadionban, amely után talán csak azért hibáztathatjuk a játékosokat, hogy - mindkét oldalon - feltünően sok volt a szabálytalanság. Igaz, ez talán a frissesség hiányával magyarázható, ne felejtsük el, majd csak két hét múlva kezdődik a bajnokság.

Különösen az első gólig futballozott jól a Vidi, utána kicsit elkényelmesedett a csapat, nem látszott a játékon a mindenáron való győzni vágyás. Így is több helyzetünk volt, mint a Honvédnak, "pontozással" megnyertük volna a találkozót - de hiba lenne elégedettnek lenni, sokvolt azért a hiba, az eladott labda, a felesleges szabálytalanság.

Varga István is úgy értékelte a mérkőzést, hogy a vitathatatlan hibák mellett is az FC Fehérvár közelebb állt a győzelemhez, jobban játszott ellenfelénél. Valóban nem feledhetjük, hogy bár tétmeccset játszott a csapat, az "igazi" a bajnokság, majd csak február 21-én kezdődik - most értünk még csak a felkészülés harmadik harmadába.

Az edzőtáborból hazatérve, még a hét közepén is jelentős terhelést kaptak a játékosok - ezért is volna hiba már február 7-én számon kérni rajtuk a frissességet.

A Honvéd elleni mérkőzés veszteséglistájához tartozik sajnos, hogy a jól játszó Ilia Radovics jobb bokája megsérült (mint ahogy a hírek szerint a vele összecsapó Diegóra is pihenő vár), arról, hogy ez milyen súlyos, majd a hétfői kórházi vizsgálat után tudhatunk többet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >