Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Hetedszer is megszervezik az ÖsszetarTÓ futást
Hetedszer is megszervezik az ÖsszetarTÓ futást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 03.
Hetedik alkalommal rendezik meg az ÖsszetarTÓ futást június 4-én délután a Csónakázó-tó körül, csatlakozva a nemzeti összetartozás napjához. A program célja változatlan: közelebb hozni egymáshoz a fogyatékkal élő és az egészséges gyerekeket. Neves fehérvári sportklubok, egyesületek és közéleti személyiségek csatlakoznak a futáshoz, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

 

 

Az ÖsszetarTÓ csapat-váltófutás a város népszerű, érzékenyítő sporteseménye, amely tavaly csaknem 400 embert mozgatott meg. Az idei program június 4-én, kedden 14.00 órakor a megnyitóval kezdődik, a bemelegítést Szabados Anetta futónagykövet segíti. Ezután indul a váltófutás a csapatokkal, melyek mindegyikében négy fogyatékkal élő és négy egészséges gyermek, illetve egy ismert személyiség vesz részt. A program 15.00 órakor az eredményhirdetéssel zárul, a díjakat dr. Cser-Palkovics András polgármester adja át.

Az eseményen részt vesznek az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI, a Szent Kristóf Ház, az Autizmus Klub, az FMISZI Polgárdi Ápoló és Gondozó Otthon, valamint a várpalotai Bóbita Ház gondozottjai. A szervezők szeretettel invitálják a székesfehérvári iskolák tanulóit és minden kedves érdeklődőt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >