Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Felsővárosban járdafelújítás kezdődik
A Felsővárosban járdafelújítás kezdődik Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 04.
A Kertalja utca páros, a Havranek József utca páratlan oldalán kezdődik járdafelújítás. A felsővárosi beruházás a Városgondnokság Út programja keretében valósul meg, bruttó 23,15 millió forintból.

 

 

A Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében bruttó 23,15 millió forintból újítják fel a járdákat a Havranek József utca páratlan oldalán (a Zámoly köz – Rozgonyi P. u. között) és a Kertalja utca páros oldalán (a Fecskepart u. – Kertalja köz között). A leromlott állapotú szakaszokon felújítják, átépítik a járdák aszfaltburkolatát, szegélyt építenek, illetve javítanak, továbbá kicserélik az aknafedlapokat.  

Földi Zoltán
 önkormányzati képviselő a munkaterület-átadáson elmondta: „Régi ígéret volt a lakosság számára, hogy a klasszikus értelemben vett Felsővárosba, azaz a Pörösbe is elérjenek a felújítások. A következő években ezek a járdák teljes hosszban megépülnek, illetve a beruházások egyéb utcákban, közökben folytatódnak – hogy az itt élők minél komfortosabban tudjanak közlekedni a mindennapokban.”

A kivitelezést a Mantaro Building Kft., a növénytelepítési, faültetési munkálatokat pedig a Városgondnokság szakemberei végzik el az időjárási körülmények függvényében. Bakró-Nagy Tamás műszaki ellenőr elmondta, hogy azokon a szakaszokon dolgoznak, ahol az elmúlt években nem történt városi vagy magánberuházás. A kivitelezési határidő szeptember 30-a, azonban a vállalkozó jelzése szerint a munkálatokkal a nyár folyamán elkészülnek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >