Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kezdődik a Székesfehérvár Rallye
Kezdődik a Székesfehérvár Rallye Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 04.
Hétvégén rendezik a Székesfehérvár Rallye-t. A látványos SuperSpecial szakasz idején szombaton a Palotai úton, a szervizparknak helyet adó Csíkvári úton pedig szombaton és vasárnap kell forgalomkorlátozásokra, lezárásokra számítani. A menetrendszerinti országos, regionális és helyi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek az autóverseny idején, a menetidő megnövekedése miatt kérik a közlekedők körültekintő tervezését.

 

 

Június 8-án, szombaton 06.00 órától - június 9-én, vasárnap 22.00 óráig lezárják a Csíkvári utat, a Homoksor csatlakozástól a Vásártérig.

Június 8-án, szombaton 12.00 órától – 22.00 óráig lezárják a Palotai utat, a György Oszkár tér és a Selyem utca között.

 

A forgalomkorlátozások miatt a menetrendszerinti autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek június 8-án üzemkezdettől június 9-én üzemzárásig:

„11”- es jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányba a Csíkvári út – Homoksor – Batthyány utca

terelőútvonalon közlekednek.

A kimaradó Stadion megállóhely helyett a városból kifelé a Homoksor 45-46. sz. ház előtt, a városközpont irányába pedig a Homoksor és Dr. Serényi Antal u. csatlakozás előtt (Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. kerítése oldalában) alakítanak ki ideiglenes megállóhelyet.

A városközpont irányába lévő Segesvári u. elnevezésű megállóhely ideiglenesen a Szent Kristóf-templom (Batthyány u. 4. sz.) elé kerül áthelyezésre.

 

A Palotai úti zárás miatt június 8-án 12.00 órától üzemzárásig az érintett országos és regionális autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

 

A Várpalota irányába/irányából közlekedő járatok terelőútvonala: Selyem u. – Horog u. – Kelemen Béla u. Kimaradt megállóhely: Gellért u. (csak az Autóbusz-állomás irányába közlekedő járatok esetében). Ideiglenes megállóhely a Kelemen Béla utcában a zöldségbolttal szemben.

 

A Mór, valamint Zámoly irányába/irányából közlekedő járatok terelőútvonala: Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút

 

A Lovasberény irányába közlekedő járatok terelőútvonala: Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút – Szekfű Gy. u.

 

A Lovasberény irányából közlekedő regionális autóbuszjáratok terelőútvonala: Berényi út – Széna tér – Rákóczi u. – Várkörút – Budai út – Autóbusz-állomás. Kimaradt megállóhely: Székesfehérvár, II. Rákóczi isk. (csak Lovasberény irányából)

 

 

A Palotai úti forgalomkorlátozásban érintett helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

A „10”, „12”, „14”, „36”, „37”-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Autóbusz-állomás – Selyem u. – Horog u. – Kelemen B. u. Kimaradt megállóhelyek: György Oszkár tér, Gellért u. (csak az Autóbusz-állomás irányába közlekedő járatok esetében). Ideiglenes megállóhely a Kelemen Béla utcában a zöldségbolttal szemben. Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített további megállóhelyeken nem állnak meg.

A „11”-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Autóbusz-állomás – Selyem u. – Horog u. – Kelemen B. u. Kimaradt megállóhelyek: Uszoda (csak Autóbusz-állomás irányába), György Oszkár tér, Szabadságharcos út. Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített további megállóhelyeken nem állnak meg.

 

Az Északi irányba_közlekedő „10”, „11”. „12”, „14” és „27”-es jelzésű autóbuszjáratok az Autóbusz-állomáson, ideiglenesen a „26”-os jelzésű autóbuszjáratok indulóállomásáról indulnak.

 

A „17”-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:

Könnyűfémmű irányába közlekedő járatok: Halász u. – Horog u. – Kelemen B. u.

Csapó u. irányába közlekedő járatok: Kelemen B. u. – Horog u. – Selyem  u.

 

Az autóbuszjáratok a Hübner A. u. irányába közlekedő „29”-es jelzésű autóbuszjáratok kocsiállásáról indulnak (SPAR áruház elől). Kimaradt megállóhelyek: György Oszkár tér, Gellért u. (csak az autóbusz-állomás irányába közlekedő járatok esetében). Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített további megállóhelyeken nem állnak meg.

 

Az autóbusz-állomás irányába lévő Gellért u. elnevezésű megállóhely helyett ideiglenes megállóhelyet jelölök ki a Kelemen Béla utcában a zöldségbolttal szemben (Kelemen B. u. 72 sz. ház előtt).

 

A „26”, „26A”, „27” és „38”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Selyem u. – Horog u. – Kelemen B. u. – Mészöly G. u. – Szabadságharcos út. Kimaradt megállóhelyek: György Oszkár tér. Az autóbuszjáratok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken nem állnak meg.

 

A 11A, „12A” „13A”, „15”, „42”, „43”, „44”- es jelzésű autóbuszjáratok: A Selyem utcában ideiglenes leszállítóhely lesz a murvás parkoló oldalában, a jelenlegi indulóállomásokkal szemben. Az autóbuszjáratok a Selyem utcán keresztül érkeznek a Csapó utcai decentrumba. A Selyem u. – Horog u. – Halász u. útvonalon fordulnak meg.

 

 

A meghirdetett időpontoktól legalább 5 perces eltérések várhatóak, ezért kérik az utazások körültekintő megtervezését. Szombaton a Palotavárosban a terelőútvonalakon rendszeresített megállóhelyeken az autóbuszjáratok nem állnak meg (az autóbuszvonalaknál megjelölt megállóhelyeken felül).

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >