Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Folytatódik a Királykút lakónegyed belső útjainak felújítása
Folytatódik a Királykút lakónegyed belső útjainak felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. június 06.
Kezdődik a Mikszáth Kálmán utca 9-15. mögötti belső szervizút és a járdák teljes felújítása. A Forgó utcáig tartó útfelújítás határideje augusztus 31., a munkaterületet szerdán adták át a kivitelezőnek. A felújítás a Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében valósul meg.

 

 

„A kertvárosi területek mellett a lakótelepi utcákra, parkolókra és járdákra is nagy figyelmet fordítunk. A Királykúton az utak és a parkolók felújításának második üteme kezdődik azzal, hogy megújul a Mikszáth Kálmán utcától egészen a Forgó utcáig az út és a járda.” – mondta el Földi Zoltán, Felsőváros önkormányzati képviselője. Az aszfaltburkolat 1749 négyzetméteren újul meg, 262 méternyi új szegélyt építenek és felfestik az útburkolati jeleket és a parkolókat is a megújult útszakaszon.

A képviselő kiemelte, hogy a folytatásban, a harmadik ütem keretében egészen a Cserkész utcáig újítják majd fel a Királykút lakónegyed belső útjait. Sokan jelezték a képviselői fogadóórán is, hogy nagy szükség lenne a felújításra, ami idén nyár végéig el is készül.

A kivitelező a lépcsőházak hirdetőtábláira és ajtóira kiragasztott plakáton értesíti a lakókat az éppen aktuális munkálatokról, valamint az útfelújítás alatti forgalomkorlátozásokról.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >