Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Egy az autizmushoz kapcsolódó gyerekkönyv írója lesz a vendég
Egy az autizmushoz kapcsolódó gyerekkönyv írója lesz a vendég Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 07.
Gyerekkönyvről beszélgetnek pénteken az Igézőben: Csender Levente, a kortárs magyar irodalom erdélyi származású írója lesz a Parnasszus kortárs apostolai irodalmi sorozat vendége. A különleges Meditittimó kalandjai című könyvéről – amely az autistákhoz kapcsolódó elfogadás kérdését szövi bele a történetbe – Takács Tamás irodalmárral beszélgetnek.

 

 

Június 7-én, pénteken 18 órakor kezdődik a Parnasszus kortárs apostolai irodalmi sorozat következő rendezvénye az Igézőben. Az est résztvevői Csender Levente József Attila-díjas novellistával, a kortárs magyar irodalom népszerű, erdélyi származású írójával találkozhatnak, akivel A különleges Meditittimó kalandjai című könyvéről Takács Tamás irodalmár beszélget.

A szerző első, 8-12 éveseknek ajánlott gyerekkönyve a felnőtteket is segíti a megismerésben, az elfogadásban. Az aktuális történetben két világ él egymás mellett: az egyik természetesnek veszi a Meditittimó herceg autizmusából eredő különlegességeket, a másik a hiányosságokra fókuszál, és a fiú megváltoztatására törekszik. Az egyik a gyerekek és a mesék világa, a másikban GPS-ek és iPhone-ok jelentik a valóságot.

A rendezvényre a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >