Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tánccal az Alzheimer-kór ellen
Tánccal az Alzheimer-kór ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 10.
A tánc, a mozgás jelentőségéről a betegség megelőzésében, kezelésében, ennek fontos szerepéről lesz szó az Alzheimer Café júniusi összejövetelén. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban június 14-én, pénteken 17 órakor kezdődő program lehetőséget ad arra, hogy a szellemi hanyatlásban szenvedők, az érintett családtagok és gondozóik egy csésze kávé mellett beszélgethessenek tapasztalataikról. A délután előadója Csirmaz Szilvia szenior örömtánc referens.

 

 

Az Alzheimer Café a Katolikus Szeretetszolgálat Országos Papi Otthonának – egy nemzetközi minta alapján – szervezett rendezvénye, amellyel olyan közösséget szeretnének szervezni, amely találkozási lehetőséget biztosít az Alzheimer-kórban és egyéb demens betegségekben szenvedők, hozzátartozóik, gondozóik és a téma iránt érdeklődő emberek számára.

A június 14-én, pénteken 17 órakor kezdődő találkozó alkalmával Csirmaz Szilvia szenior örömtánc referens előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Szó lesz a mozgás, a tánc szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásáról, és a beszélgetést követően az R-Zsu Szenior Örömtánc Klub tart rövid bemutatót.

A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban tartott rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak az előadásra, és egy csésze kávéra, egy közös beszélgetésre.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >