Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow EFI: egészségnap és előadások
EFI: egészségnap és előadások Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 11.
Sűrű és minőségi programokkal folytatódik a Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) felvilágosító, ismeretterjesztő előadás-sorozata, továbbá a projekthez kapcsolódó egyéb események is sűrűsödnek júniusban.

 

 

A dr. Ferencz Péter vezette stáb különböző mérésekkel, tesztekkel jelen lesz június 12-én, szerdán a Tour de Hongrie profi kerékpáros körverseny velencei rajtjánál. A felvezető programok alatt bárki szívesen fogadnak standjuknál 10.00 és 14.00 óra között.

Ezt követően 17-én Szabadegyházán iskolás táborozó gyermekek számára rendeznek egészségnapot, majd ugyanezen a napon 17.00 órakor Pákozdon a Művelődési Házban  "A cukorbetegség kezelése és megelőzésének lehetőségei" címmel dr. Németh Attila belgyógyász főorvos előadására kerül sor.

Június 24-én újra Velence lesz a helyszín, a Szakrendelő Nappali Kórházába (Balatoni út 65., II. emelet) várják az érdeklődőket 17.00 órakor Gazdagh Melinda gerinctréner, rehabilitációs edző előadására, melynek fókuszában a gerinctorna áll majd.


A felsoroltakon kívül lesznek további egészségnapok és előadások is a térségben, Szabadegyházán, Kápolnásnyéken, Sukorón, majd újra Velencén. Részletek a plakátra kattintva. Az előadások, s minden más EFI-program ingyenes.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >