Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Múzeumtábor 2019 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 12.
A nyári szünet első és július első hetében is várják a 8-10 éves korosztályt a Szent István Király Múzeum táborában. Egyiptológus és muzeológus vezetésével öt nap alatt öt különböző korszakkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.

 

 

Nyomozós, városban tekergős, időben kalandozós, régészetes, történelmes, izgalmas, csodálkozós és szórakoztató foglalkozásokkal várja a 8-10 éveseket a Múzeumtábor a nyári szünet első és július első hetében.  A Szent István Király Múzeum azoknak a gyerekeknek ajánlja a tábort, akiket érdekel a történelem, a régészet, hiszen öt nap alatt öt kiállítóhelyet járnak be és öt különböző korszakkal ismerkednek meg Mayer Andrea egyiptológus és Paréj Gabriella muzeológus, múzeumpedagógus szakmai vezetésével.

Az általános iskolai alsó tagozatosokat két időpontban is várják: június 17-21-e, illetve július 1-5-e között. A táborok díja: 24.000 Ft/fő, testvérkedvezménnyel 20.000 Ft/fő, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) is. A táborok helyszíne a Szent István Király Múzeum Országzászló tér 3. szám alatt található épülete.

Érdeklődni és jelentkezni Paréj Gabriellánál lehet az alábbi elérhetőségeken: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , vagy a +36 70 338 61 69 telefonszámon.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >