Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A hetedik Everness hét csodája Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2019. június 14.
Megmutatjuk azt a hét csodát, amiért minden évben kihagyhatatlan az Everness. Ez persze szubjektív lista, hiszen úton-útfélen csodákat találhatsz a fesztiválon, de adunk hozzá pár támpontot.

 

A tanítások

Idén a legmeghatározóbb irányzatok tanítói fogadták el meghívásunkat és live stream-en tartanak előadást, aminek a végén akár kérdezhetsz is. 
DR. JOE VITALE spirituális tanító, a Vonzásfaktor című bestseller írója, DR. WILL TUTTLE  a Világbéke étrend című könyv közel 40 éve vegán, zen szerzetesként is élő szerzője, KEN WILBER  az Integrál Elmélet atyja, és JAMES EATON, aki nem kevesebbet állít, mint hogy elvezet téged valódi természeted felismeréséhez.

További fellépők

Váratlan jammelések

Bármikor belefuthatsz, de tényleg. Tavaly a Tribali tagjai szálltak be egy dobkörbe, ami óriási élmény volt a résztvevőknek, és idén is fantasztikus zenészek várnak rád!

Jóga és meditáció

Az év legmisztikusabb éjszakáját, a nyári napfordulót a 24 órás jógakihívás teszi még izgalmasabbá: éjféltől éjfélig egyórás váltásokban várnak a legkülönfélébb irányzatok oktatói.

Szombaton pedig a Világbéke meditációval élhetsz át valódi közösségi élményt, a Nagyszínpad előtt.

A hangfürdők 

Évek óta a legtöbb vendéget vonzó helyszínünk a Sound Trip Hangterápiás tér, mert itt mindig békére és csendességre találsz. Néha újszerű zenei kísérletekre is számíthatsz, de ebben a térben biztosan lesz hangmeditáció, relaxáció és minőségi zene új és régi Everness zenészekkel.

További prorgamok

Ízvarázslat 

Lesz hús is, de érdemes a fesztivál alatt kipróbálnod valami mást is, mert nálunk mindent megtalálsz, amit csak vega és vegán, egészséges, mentes, zöld, nyers, leves, főétel és persze édesség témakörben nyújtani tudunk.

Zöldturmix egész nap a Zöld Gorillától,  premium vegán ételek a Tantra Mantrától, limonádék, palacsinták, banántésztából készült gofri, tápláló vegán hamburgerek, csörögefánk, vitaminbombák. És ha ez nem elég, a Manna helyszínen nem csak előadásokat hallgathatsz az egészséges étkezésről, de előadóinktól m eg is tanulhatod a recepteket!  

A bulik

Az esti koncertek idén az NL Psziché Evernessia Nagyszínpadon kapnak helyet a kemping központi területén, és ha utána még táncolnál kicsit, a Provence Teraszon szuper szettek várnak rád.  

Kapcsolódás, áramlás, Balaton

A fesztivál elképzelhetetlen a Balaton nélkül. A parton nincs két egyforma reggel, két egyforma naplemente, a víz színe akár óránként is változhat. Egyedi hangulata, különleges rezgése, meghatározó pont a fesztivál életében, a vendégekből a hat nap alatt a víz áramlásához hasonlóan válik közösség.

Megveszem a bérletemet!

Várunk szeretettel a hetedik Everness Fesztiválon!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >