Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nikolics télen visszatérhet a Vidihez Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 17.
Ahogy a mesében a szegény legény, úgy a valóságban Nikolics Nemanja is elment szerencsét próbálni az "óperenciás" tengeren túlra, 2015-ben. Ha már elment, szépen lőtte a gólokat előbb a lengyel kirakatcsapat, a Legia, majd az Egyesült Államokban (na, itt már tényleg a tengeren túl járt már) a Chicago Fire színeiben.

 

 

A három magyar gólkirályi cím után szerzett egyet-egyet itt is, ott is, első magyar futballistaként elérve ezt a nem mindennapi bravúrt. A Vidi korábbi közönségkedvence már külhoni "szolgálatai" közben többször elmondta, ha egyszer befejezi a légióskodást, csakis Fehérvárra tér haza. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan eljön ez a pillanat, télen ugyanis elhagyja Chicagót.

 
A Vidi szurkolók kedvenc Nikója nemrég bejelentette, hogy amikor decemberben véget ér az MLS ( az amerikai bajnokság), biztosan nem hosszabbít szerződést a Fire csapatával, s bár vannak opciói további külföldi szereplésekre, az a legvalószínűbb, hogy újra a Vidi piros-kék szerelését ölti magára. Szó se róla, el is kélne Fehérváron egy vérbeli befejező csatár, aki nem zsákbamacska és képes megbízható, egyenletes teljesítménnyel szállítani szezononként 15-20 gólt. Ahogy korábbi Vidis időszakában, erre még néhány évig biztosan számíthatnak is a háromszoros magyar bajnok és friss kupagyőztes szimpatizánsai.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >