Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Magunk mögött tartani a Ljubljanát
Magunk mögött tartani a Ljubljanát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 11.

ImageAz Alba Volán EBEL- és farmcsapatára péntektől ismét fontos mérkőzések várnak, hiszen Palkovicsék a Salzburg otthonában lépnek jégre, míg Hajósék az Újpestet fogadják. Vasárnap viszont véget ér az osztrák alapszakasz. - Bár kirakatcsapatunk újra osztrák bajnoki pontokért küzdhet, nem feledkezhetünk meg a Volán többi együtteséről sem.

Szombaton is ifik és a kölykök egyaránt Újpesten meccselnek, míg vasárnap az EBEL-ben a Vienna Capitals látogat Székesfehérvárra, s azzal a mérkőzéssel véget is ért az Erste Bank Eishockey Liga 2008-2009-es bajnokságának alapszakasza. Azon a napon, tehát február 15-én vasárnap a kék-fehérek farmcsapata a Dab.Docler otthonában játszik tétmeccset az OB I középszakaszában.

A figyelem középpontjába természetesen a még előttünk álló osztrák bajnoki találkozók állnak, már csak azért is, hogy a minimális célt, a kilencedik helyezést elérje csapatunk. Ehhez az Olimpija Ljubljanát kell magunk mögött tartani, s ha mindkét mérkőzésünket megnyerjük, a szlovének biztosan nem előznek meg bennünket…

De ha ez nem sikerülne, akkor sincs még veszve semmi, mert a zöldeket utolérte a krach, s anyagi gondok miatt távozott a gárdától több meghatározó játékosuk is - Frank Banham, Kevin Mitchell, Todd Elik, Markus Korhonen, Pasi Petrilainen, Jens Nielsen -, így csak bízhatunk abban, hogy a fiatalokkal felálló Olimpija nem táltosodik meg a Linz és az Innsbruck ellen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >