Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Szerdán estig tart a sávlezárás
Szerdán estig tart a sávlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 18.
Szerdán 18 óráig lezárják a Vörösmarty tér irányába menő forgalmi sávot a Budai úton és a Várkörúton, a Szent Imre Általános Iskola épülete előtti részen.

 

 

Egészen szerdán 18 óráig tart a daruzási munkálatok miatti sávlezárás a Szent Imre Általános Iskola épülete előtt, amit a Várkörúton és a Budai úton a Vörösmarty tér irányába menő forgalmi irányban hétfőn bevezettek. A terelés a Várkörút 50. számtól a Budai úti, a Szent István tér csatlakozásban kialakított gyalogos-átkelőhelyig tart.

A Várkörútról ezidő alatt nem lehet a Budai útra jobbra kanyarodni. Terelőútvonalként a közlekedőknek a Várkörút - Prohászka Ottokár utca - Esze Tamás utca – Vörösmarty tér útvonalat javasolják.

A Budai úton a városba befelé irányban haladók nem tudnak a Várkörút – Prohászka Ottokár utca csatlakozásában egyenesen továbbhaladni. 

Az autóbuszok számára a Budai út – Vörösmarty tér – Széchenyi utca irány helyett a Budai út vagy Várkörút - Prohászka Ottokár utca – Horvát István utca a terelőútvonal, ezért a Prohászka O. u. 49. szám előtt ideiglenes megállóhelyet alakítottak ki. 

Mindenkit kérnek, hogy fokozott körültekintéssel, a kihelyezett jelzéseket figyelembe véve közelítse meg a területet. Köszönik a közlekedők megértését!

 
< Előző   Következő >