Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Várják a gyerekeket a városi nyári táborokba!
Várják a gyerekeket a városi nyári táborokba! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 20.
Jövő szerdáig lehet még jelentkezni a város velencei bentlakásos táborának első turnusára, amely június 30-tól július 5-ig tart. Fergeteges fiesta-val kezdődik majd a nyári szezon: a dél-amerikai indiánok életével, zenéjével, szokásaival, játékaival ismerkedhetnek meg a táborozó diákok.

 

 

Székesfehérvár Önkormányzata az idei évben is vidám, színes táborozási lehetőséget biztosít az iskoláskorú gyermekeknek a Velencei Gyermek- és Ifjúsági Táborban.  A június 30-án, vasárnap induló bentlakásos táborba jövő hét szerdáig, azaz június 26-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Sok játék, izgalom, számháború, erő- és ügyességi próbák, dél-amerikai sportjátékok, felejthetetlen éjszakai bátorságpróba várja a mozgalmasságra vágyókat. Lesz pánsíp- és csörgőkészítés, daltanulás, csomózott ékszer készítése, egyéb alkotó foglalkozás is.  Nem feledkeznek meg azokról sem, akik a táborban ünneplik a születésnapjukat, saját pinjatat készítenek nekik.  A melegben a Velence Korzó strandján hűsölnek majd a gyerekek.  A tábor vendége lesz a Los Andinos együttes, akiknél a témában nem nagyon találunk avatottabbat.

A Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett táborok programjairól, a díjazásról és a jelentkezés feltételeiről, a Városgondnokság honlapjáról  https://www.varosgondnoksag.hu/varosi-taborok-2 letölthető dokumentumokban olvashatnak részletes információkat.

Érdeklődni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen és a 70/5158-703 telefonszámon lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >