Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új közösségi térrel gazdagodik a csalai városrész
Új közösségi térrel gazdagodik a csalai városrész Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 20.
Ünnepélyes keretek között nyitja meg és mutatja be Székesfehérvár új közösségi terét Csalán június 21-én, pénteken 17 órától dr. Cser-Palkovics András polgármester és Östör Annamária önkormányzati képviselő. A városrészben élők régi vágya volt egy olyan fedett közösségi tér, ahol találkozhatnak, különböző programokat, rendezvényeket szervezhetnek. A közel húszmillió forintos fejlesztést Székesfehérvár Önkormányzata saját forrásból valósította meg.

 

 

Székesfehérvár közössége minden nap sokat tesz azért, hogy a város egyre élhetőbb és szebb legyen. A folyamatos fejlesztések mind a fehérváriakat szolgálják. Az egyre szépülő Csala most új közösségi térrel bővül. A városrészben élők régóta dédelgetett álma vált valóra ezzel, hiszen Östör Annamária önkormányzati képviselővel hosszú ideje tervezték és keresték a várossal közösen a lehetőséget egy fedett közösségi tér kialakítására, ahol találkozhatnak, és különböző programokat, rendezvényeket szervezhetnek.

Székesfehérvár Önkormányzata saját forrásból megvásárolta a Székesfehérvár–Csala Fő utca 1/A szám alatti ingatlant nyolc és félmillió forint vételáron, továbbá a közösségi funkció kialakítás érdekében közel tízmillió forint értékű felújítást valósított meg. Az ingatlant A Szabadművelődés Háza üzemelteti , és gondoskodik a lakosság részére szabadidős programok, kulturális rendezvények szervezéséről. Így az új közösségi tér számos lehetőséget biztosít majd minden korosztály részére a szabadidő hasznos eltöltésére.

A városrészben élőket – ahogy a hozzájuk közvetlenül eljuttatott meghívóban is áll – szeretettel várja dr. Cser-Palkovics András polgármester és Östör Annamária önkormányzati képviselő az intézmény bemutatására és egy kötetlen beszélgetésre. Az egykori Picur büfé helyén kialakított, kulturális és városrészi programoknak, eseményeknek otthont adó épületet ünnepélyesen június 21-én, pénteken 17 órakor adják át.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >