Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Csendes emlékmenet Mairan Cozma emlékére
Csendes emlékmenet Mairan Cozma emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageA tragikus körülmények között elhunyt légiós, Marian Cozma emlékére a szurkolók csendes emlékmenetet szerveznek a vasárnapi Leon elleni BL mérkőzés előtt. – hívta fel a programra figyelmünket a Veszprém Kézilabda Fan Club – A rendezők a megemlékezésre mindenkit várnak, aki szerette, tisztelte a veszprémi kézilabdacsalád kiváló és örökös tagját. Mindazokat, akik emlékezni szeretnének rá, és akik ezt méltóságteljes, csendes módon szeretnék kifejezni.

”Mi, szurkolók csapatunk kiváló játékosára, barátunkra, a mindig közvetlen barátságos óriásra, a ’nagy gyerekre’ szeretnénk csendesen, méltóságteljesen, Marianhoz és a csapat szurkolótáborához méltó módon emlékezni.” – nyilatkozta honlapunknak a VKFC szóvivője – „Ezért szeretnénk megkérni a menethez csatlakozó ismerős és ismeretlen társainkat, hogy tartózkodjanak bármiféle hangos megnyilvánulástól, rigmustól. Nyomatékosan szeretnénk megkérni a résztvevőket, hogy tartózkodjanak bárminemű politikai jelkép használatától, viselésétől, kérünk mindenkit, hogy ne hozzon magával semmiféle zászlót vagy transzparenst. Szeretnénk továbbá, hogy az emlékmenethez semmilyen politikai párt illetve szervezet ne csatlakozzon, mindenki magánszemélyként vegyen részt a rendezvényen. Ennek az emlékmenetnek Marianról kell szólnia!”

 

Image
.

A menet az Óváros térről indul majd, végállomása pedig a mérkőzés helyszíne, a Veszprém Aréna lesz. A néma vonulás a gyülekezési törvény rendelkezéseinek megfelelően bejelentett tömegrendezvényként tartandó nyilván, amelynek szervezésében a Veszprémi Rendőrségtől rendkívül korrekt módon eddig is minden segítséget megkapott a VKFC. A szurkolók képviselőiből választott rendezők mellett az ő segítségük biztosítja majd a rendezvény lebonyolítását, ők fogják biztosítani az emlékmenet útvonalán a félpályás útlezárást.

A megemlékezés részletes programja és útvonala

- Gyülekező az Óváros téren 12:00 és 13:00 között.

- A menet 13:00-kor a Rákóczi Ferenc utcán, a Szabadság téren keresztül közelíti meg a tragédia helyszínét, ahol néma főhajtással adóznak Marian Cozma emlékének.

- Ezek után a remélhetőleg minél nagyobb létszámú emlékező tömeg a Szeglethy utca, Óvári Ferenc utca, Brusznyai Árpád utca, Budapesti út, Hold utca, Kádártai út útvonalon ér az Arénához.

 

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2459&Itemid=1

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >