Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kézműves harapnivalók, borok és autentikus színpadi műsorok
Kézműves harapnivalók, borok és autentikus színpadi műsorok Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 25.
Szombaton rendezik Pákozdon a Gasztro-Fesztet: lesz halfőző verseny, kézműves harapnivalók és borkóstolás, a színpadon pedig autentikus műsorok szórakoztatják a közönséget egészen estig.

 

 

A vendégházakban, csendes falusi turizmusban gondolkodó, a néphagyományoknak, a kerékpározóknak és a horgászoknak, sportolóknak szívesen helyet adó Pákozdon június 29-én, szombaton rendezik meg a Gasztro-Fesztet.

Az öko-szemlélet a garancia arra – vallják a szervezők –, hogy a rendezvényre látogatók ételből, italból, programokból az eredetit, a természeteset, a valódit kapják: „A poharakba kerülő bor a 450 millió éves hegy lankáin termett gyümölcsből érlelődött, a halat pedig adja a tó.”

A fesztiválon vöröshús- és halfőző versenyt hirdetnek, illetve kézműves harapnivalókat és bort kínálnak, a gyerekek népi játékokat próbálhatnak ki, a színpadon pedig autentikus produkciók szórakoztatják a közönséget, mint a Kákics Együttes, a Csörömpölők Zenekar és Sipos F. Tamás koncertje.

További részletek olvashatók a http://www.pakozd.hu/gasztro-feszt-pakozd oldalon, a halfőző versenyre itt lehet jelentkezni

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >