Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Faültetéssel is jár az új parkoló kialakítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. július 12.
A környék lakóinak javaslatára összesen 17 új parkolóhelyet alakítottak ki a Horvát István lakótelepen, a református óvoda melletti területen, ami a meglévő 8-9 állásos térköves parkolóhoz csatlakozik. Az új parkoló építésével együtt ősszel hét fát is ültetnek a környéken, és sok bokrot telepítenek a parkoló köré.

 

 

Egy régóta várt beruházás készült el, és kimondottan lakók kérése, javaslata alapján 17 új parkolót alakítottak ki az óvoda előtt a Horvát István lakótelepen. A parkolókialakítás önkormányzati forrásból valósult meg mintegy 15 millió forint értékben, amely magában foglalja a fásítást is.” – mondta el Molnár Tamás önkormányzati képviselő.

A kivitelezőnek szerződés szerint ugyan szeptember 30-ig volt határideje befejezni az új parkolók építését a Horvát István lakótelepen, azonban a munkálatok jóval előbb befejeződtek. A parkoló térköves burkolatú, körben kiemelt szegélyeket építettek, és az óvoda mellett az akadálymentes járdakapcsolat is kiépült a meglévő járdához csatlakozva. A korábbi parkoló 8-9 autót tudott befogadni, amihez mintegy 320 négyzetméteren további 17 helyet lehetett kialakítani most. Ősszel hét fát is ültetnek a környéken, és sok bokrot telepítenek a parkolók köré.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >