Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az utolsó előtti fellépés
Az utolsó előtti fellépés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 12.

ImageAz Alba Volán játékoskeretének fele három kemény mérkőzést játszott a múlt héten Rigában. Pihenésre nincs sok idő: pénteken és vasárnap az EBEL utolsó két fordulója vár a csapatra. - Miközben a válogatott olimpiai selejtezője zajlott, az idegenlégiósok és a fiatal játékosok Ted Sator vezetésével kőkemény erőnléti edzéseken vettek részt. A mester nem kímélte a hokisokat, intenzív foglalkozásokat vezényelt. De azért egy-két pihenőnap is belefért a menetrendbe.

"A légiósaink és a válogatottba be nem került hokisaink kicsit regenerálódhattak, majd pedig tartalmasan készültek a zárófordulókra. Így kiváló teljesítményt várunk tőlük Salzburgban. A nemzeti csapatba behívott játékosaink viszont érthetően fáradtak." - mondta Énekes Lajos, pályaedző.

Az Alba Volán négy teljes sorral lép fel Mozart városában, hiszen nincs sérült vagy beteg játéoks. A kapuban minden bizonnyal Hetényi Zoltán kezd. Idén eddig nem tudunk túl jó eredményeket felmutatni a Red Bulls ellen, hiszen vendégként még gólt sem lőttünk nekik.

"A leghatározottabban szeretnénk véget vetni a gólképtelenségünknek. Nyilvánvalóan nem lehet nyerni lőtt gól nélkül. Képesek vagyunk a gólszerzésre, akár meglepetést is okozhatunk, de azért a győzelemre nagyobb esélye van a Salzburgnak." - tette hozzá a szakember.

Az Alba Volán szakmai stábja is tudatában van annak, hogy a Salzburg egyre erősebb, ahogy halad előre a szezon.

"A Red Bull bő kerettel dolgozik, a játékosaik gyorsak és erősek. Még az átigazolási határidő előtt is erősítettek. Azon leszünk, hogy mindent kihozzunk magunkból, de a Salzburg mindig roppant magabiztos hazai körnnyezetben." - jegyezte meg Énekes Lajos.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >