Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Rajzpályázat gyerekeknek az A-csoportos VB-ért
Rajzpályázat gyerekeknek az A-csoportos VB-ért Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 13.

ImageKözeleg az A-csoportos világbajnokság rajtja. A torna egyik szponzora, a Henkel, fotó- és rajzpályázatot hirdetett 6-12 éves gyerekek számára. A fődíj: közreműködés az egyik mérkőzést követő díjátadáson! - A 2009-es A-csoportos világbajnokság rajtjáig egyre kevesebb idő van hátra, az izgalmak mind nagyobbak. A világ minden tájáról érkeznek majd jégkorong-szurkolók, hogy nemzeti csapatuk sikeréért szorítsanak, illetve hogy élőben láthssák a világ legjobb hokisait.

A Henkel az esemény szponzoraként számos gyermeket vendégül lát Svájcban, lehetőséget biztosít számukra egy találkozó megtekintésére, és a mérkőzést követően a "Csapatok három legjobb játékosa" díj átadására. A ceremónia során a gyerekek a küzdőtéren kezet foghatnak a jégkorongozókkal.

A Henkel a nyertes gyermek és egy szülője (vagy kísérője) számára szállást és városon belüli közlekedést biztosít a helyszínen.

A sorsoláson való részvételhez egy dolgot kell tenni: a www.henkel-powerplays.com weboldalra 2009. március 31-ig feltölteni egy fényképet, amelyen a gyermek maga jégkorongozik vagy egy általa készített jégkorong-témájú rajzot.

Minden beérkezett pályamű sorsoláson vesz részt, amelyen eldől, hogy kik utazhatnak Svájcba.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >