Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Új helyszínen az Everness Indián Nyár
Új helyszínen az Everness Indián Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 08.
Everness Indián Nyár: négy napban előadások, tudatos műhelyfoglalkozások, hangfürdők, jóga, tánc és akusztikus koncertek várnak mindenkit! Aki ellátogat a programokra, az egy igazi őszváró eseményen vehet részt a Balaton partján.

 

 

Idén is több színtéren folynak majd párhuzamosan a programok és számos önismereti módszert mutatunk meg. A könnyedebb előadásokon és a mélyreható workshopokon át az elrévedő hangutazásig válogathatsz a programokban.

A rendezvényt Shai Dayan zenész, énekes és hangterapeuta, valamint Shahar Dor-Live Art táncművész közös performansza nyitja meg. Velünk lesz Tiffany Nicholson Scmidt, nemzetközileg elismert Kundalini tanár és ayurvedikus orvos, aki egy tiszta tanítást közvetítő fantasztikus személyiség.
Gregory Chevalier holisztikus szemléletű kortárs táncos, kontakt improvizációval segít elmélyednünk, dr Karafiáth Balázs előadása a félelmek legyőzéséről szól, és meditálhatunk Kiss Balázs Kunóval az örömteli jövőért.
Az esti koncertekről a 
Lanou nép- és világzenei chill hangzása és az Earth Jam csodálatos szinergikus hangszerelésű improvizációi gondoskodnak.
Röviden: elmélyülés, felejthetetlen élmény és hangulat, pont úgy, ahogy minden évben! 

Megnézem az előadókat!

Everness Indián Nyár 2019 - Fonyód, szeptember 12-15.
Még 10 napon át, Augusztus 9. péntek éjfélig
a négynapos bérlet ára 22 900 Ft.

Megveszem a belépőmet!

Te is úgy érzed néha, hogy befogadhatatlanul sok az információ? 
Ettől az ember gyakran feladja a feldolgozás igényét. A túlterheltség miatt, sokan leszoknak a gondolkodásról. És bár le lehet élni egy életet belegondolás és a jelenségek értelmezése nélkül, de nem érdemes. Az alábbi videóban erről is hallhatsz, Egedi-Kovács Melindától.

Melinda és Norbert egy átlagosnak tűnő házaspár, mégsem hétköznapi emberek, ugyanis mára ezreknek adták vissza az önmagukba vetett hitet, és segítettek felszabadítani a bennük szunnyadó erőket, képességeket, mindezt az Újalkímia szellemi iskola alapítóiként.
Idén szeptember 7-én indul 
BEVEZETŐ workshopjuk, ahol olyan technikákat tanítanak, amelyek segítségével te is elkezdheted felszabadítani lekötött mentális-, teremtő- és életerődet, ténylegesen feloldhatod karmikus terheidet.
A részletekért kattint a képre vagy az
ujalkimia.hu oldalra. 

Megnézem A légy-tudatú és a méhecske-tudatú ember cimű videót!


SZÁLLÁSOD VAN MÁR?

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >