Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. augusztus 09.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2019. augusztus 22. napján 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.

 

Az Önkományzat évek óta segíti a Pécsett tanuló fehérvári diákokat. Idén három fő elhelyezésére biztosít kollégiumi férőhelyet a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A férőhelyekre pályázhatnak mindazok a székesfehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos képzésére beiratkozott hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.

Pályázati adatlap és melléklete átvehető Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Iroda Ügyfélszolgálatán, a Kossuth Lajos utcában, vagy letölthető a www.szekesfehervar.hu  honlapról.

A pályázatnak 2019. augusztus 22-én, csütörtökön 12.00 óráig postai úton a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Irodájára (Székesfehérvár, Városház tér 1.) vagy személyesen Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Iroda Ügyfélszolgálatára (Székesfehérvár, Kossuth u. 1.) kell beérkeznie.

A pályázatot zárt borítékban szükséges benyújtani, amelyen szerepelnie kell a pályázó nevének és címének, továbbá a „Pályázat – Pécsi Szántó Kovács János Kollégiumi Férőhelyre”  téma megjelölésnek.

A pályázattal kapcsolatosan információt Papp Bálint, Soós-Gremsperger Ágnes és Tilhof Anikó ügyintézők nyújtanak a (22) 537-263; (22) 537-141; (22) 537-217 telefonszámokon.

A pályázathoz kapcsolódó felhívás és adatlapok letölthetőek a Innen

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >