Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Mosolygós arcok, nagyszerű dalok
Mosolygós arcok, nagyszerű dalok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. augusztus 12.
A Budapest Bár nyitotta a könnyűzenei koncertek sorát a Székesfehérvári Királyi Napokon. A Zichy ligeti színpad előtti lelátó megtelt, és a Hotel Magyar Király előtti téren is „telt ház” volt.

 

 

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Székesfehérvári Királyi Napokon a Budapest Bár Farkas Róbert vezetésével lépett fel. A közönség hallhatta Behumi Dórit, Németh Jucit, Frenket és Keleti Andrást is. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920–30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Székesfehérvári Királyi Napok kihagyhatatlan programja a könnyűzenei koncertek sora. A Zichy színpadon további izgalmas kínálattal várják a zenerajongókat. Augusztus 16-án, pénteken 19.30 órától operett- és musical slágereket hallhat a közönség Füredi Nikolett, Kocsis Dénes, Serbán Attila és Simon Boglárka előadásában. Augusztus 17-én, szombaton 19.30 órakor Rúzsa Magdi lép színpadra, majd augusztus 18-án, vasárnap 19.30 órakor a Blahalouisiana és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjére várják az érdeklődőket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >