Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ligakupa: FC Fehérvár - KTE 2-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 16.

ImageA Vidi megnyerte legutolsó Ligakupa-csoportmérkőzését, és győzelemmel búcsúzva a „csoporttársaktól”, jelentős pontelőnnyel lépett tovább, a legjobb nyolc közé. Csapatunk ezen a mérkőzésen – ahogy egy hete Kispesten is – jobban futballozott ellenfelénél, és ez ezúttal a gólokban is megmutatkozott. - Magabiztos győzelmet aratott Varga István csapata – gondoljunk csak bele, ha Koller Ákos berúgja a tizenegyest, milyen fölényes sikerrel hangoltunk volna a bajnoki rajtra -, amely azt is bizonyította, hogy az erős keret kulcsemberek hiányát is képes pótolni.

Természetesen nem állítjuk, hogy máris csúcsformában van a Vidi, tény, hogy jó néhány üresjárat akadt a kilencven perc alatt – de ahhoz, hogy a jobbik csapat megnyeri a mérkőzést, egy pillanatig sem fért kétség. Egy hetünk van még a frissítésre, utána jöhet a Siófok elleni tavaszi bajnoki rajt – remélhetőleg minél több nézővel a Sóstói Stadion tribünjein.

Vasárnap koraeste, a Ligakupa D-csoportjának záró találkozóján, a továbbjutásra tulajdonképpen már csak matematikai eséllyel rendelkező Ferencváros legyőzte a REAC-ot (3-0), de gólkülönbsége nem elegendő a "túléléshez". Ezzel véglegessé vált, hogy a címvédő FC Fehérvár mellett, melyik hét csapat folytathatja a kupaküzdelmeket az egyenes kieséses rendszerben.

Az A-csoportból a Vasas és a Diósgyőri VTK, a B-csoportból a Szombathelyi Haladás és a Győri ETO, a C-csoportból az Újpest és a Pécsi MFC, míg a D-csoportból az FC Fehérvár és a Budapest Honvéd jutott be a legjobb nyolc közé. Az irányított sorsolás szerint azok a csapatok, amelyek „csoporttársak” voltak, csak a döntőben találkozhatnak már.

A Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzéseit március 4-én, a visszavágókat március 25-én játsszák.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >