Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Határon túli pedagógusok jártak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 15.
Határon túli pedagógusokat fogadott Mészáros Attila alpolgármester a Városházán: a 26 fős csoport egyhetes szakmai programon vesz részt az Oktatási Hivatal szervezésében.

 

 

Az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Központja az Ön- és társismeret fejlesztése címmel szervezett továbbképzést erdélyi, délvidéki és kárpátaljai magyar pedagógusoknak augusztus 11-16. között. A 40 órás akkreditált programon résztvevő 26 tanár szerdán a Városházára látogatott.

Mészáros Attila
alpolgármester a vendégeknek megmutatta a Dísztermet, a koronázási ékszerek hiteles másolatát, és rövid előadást tartott a város történetéről, gazdasági, kulturális és sportéletéről. Részletesebben szólt a Székesfehérvárt jellemző oktatás helyzetéről, kiemelve a duális képzésnek a felsőoktatásban és középiskolai szinten való országosan is egyedülálló működését, valamint a Diáktanács és a Diákparlament jelentőségét.

A várossal való ismerkedésnek a részeként a pedagógusok sétát tesznek a történelmi belvárosban, kilátogatnak a Bory-várba, majd az Árpád Fürdőben is eltöltenek néhány órát.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >