Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 16-án Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 16.
A muzsikáé lesz a főszerep a Székesfehérvári Királyi Napokon augusztus 16-án, pénteken. Délután a Belvárosban a Fricsay Richárd Katonazenekari Fesztivál, este a Zichy színpadon operett- és musicalslágerek szórakoztatják a közönséget. A késői órákban ismét látható a mozgó történelmi képregény a Fő utcán.

 

 

Hetedik alkalommal rendezik meg a Fricsay Richárd Katonazenekari Fesztivált a Székesfehérvári Királyi Napok keretében. Idén a házigazda Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar mellett a Szolnok Légierő Zenekar, a Tata Helyőrségi Zenekar és a Budapest Helyőrségi Zenekar lép a közönség elé. A csapatok térzenéje 16.40 órakor kezdődik a Vörösmarty Színház előtt, a Városház téren és az Alba Plaza előtti téren, majd a katonák bevonulnak a Városház térre és szakalaki bemutatót, úgynevezett gyep-showt tartanak. 19.00 órától a zenekarok elvonulnak a Zichy liget felé.

Több év szünet után visszatér az operett a Székesfehérvári Királyi Napok színpadára. Pénteken 19.30 órakor a Zichy színpadon operett- és musicalslágereket hallhatunk a műfaj kiválóságainak előadásban. Fellép Füredi Nikolett, Kocsis Dénes, Serbán Attila és Simon Boglárka, közreműködik Horváth Elemér és zenekara, valamint a produkció tánckara.  Szélsőséges időjárás esetén a program elmarad.

A IV. Béla király életét és uralkodását bemutató mozgó történelmi képregény továbbra is 21.00 és 24.00 óra között tekinthető meg a Fő utcán, a Ciszterci templom és Szent István Király Múzeum Rendház épületének homlokzatán.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >