Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Forgalomkorlátozás a Széna térnél és a Mészöly Géza utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 19.
Két helyszínen vezetnek be forgalomkorlátozást a héten. A Széna térnél szerda és péntek között egyirányúsítják a Király sor – Berényi út közötti szakaszt a Berényi út irányába. A Mészöly Géza utcában csütörtöktől egy hétre lezárják a gépjárműforgalom elől a Szabadságharcos út – Ybl Miklós ltp-i út közötti szakaszt, amelynek idejére az Ybl Miklós utca forgalmi rendjét is megfordítják.

 

 

Útfelújítási munkálatok miatt 2019. augusztus 21-én, szerdán 08.00 órától augusztus 23-án, pénteken 10.00 óráig egyirányúsítják a Széna tér Király sor – Berényi út közötti szakaszát a Berényi út irányába.


Emiatt a menetrend szerint a városcentrum irányába közlekedő 32-es jelzésű autóbuszjárat a Kisteleki utca – Géza utca – Király sor terelőútvonalon közlekedik, és az érintett megállóhelyeken megáll.   
Kimaradó megállóhelyek: Vértanú utca, Olaj utca, Királykút lakónegyed.

2019. augusztus 22-én, csütörtökön 07.00 órától augusztus 28-án, szerdán 18.00 óráig
vízvezeték-építési munkálatok miatt az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Mészöly Géza utca Szabadságharcos út – Ybl Miklós ltp-i út közötti szakaszát. Az útzár időtartalma alatt megváltozik az Ybl Miklós utca forgalmi rendje, az utca a Mátyás király körút irányába lesz egyirányú. 

Kérik a gépjárművezetőket és a lakosságot, hogy utazásuk megtervezése és úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő forgalmirend-változásokat vegyék figyelembe!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >