Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
AFKC: szoros vereség a főpróbán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. augusztus 22.
Már csak egy bő hét és rajtol az NB I-es női kézilabda bajnokság. Az Alba FKC ismét nemzetközi porondot jelentő helyen végezne, azaz az első ötben, ami nem irreális célkitűzés, ugyanakkor a felkészülés alapján meg kell állapítani, hogy a két kiemelkedő együttesen, a Győri ETO-n és a Fradin kívül is van két egyértelműen erősebb, jobb csapat, mint a fehérvári (Siófok, Érd), s bizony a Vác, a Debrecen, a Kisvárda és a Dunaújváros sem gyengébb, sőt, a Mosonmagyaróvárral is számolni kell.

 

 

Ennek alapján több, mint bravúr lenne az ötbe kerülés. Hogy végül mi lesz és mi nem, az a jövő zenéje, az viszont biztos, hogy a bajnoki rajt előtti utolsó tesztmeccset - ahogy a korábbi edződerbik jelentős részét - szoros találkozón elbukta Deli Rita együttese, amely a francia Besancontól kapott ki 32-30-ra.

 
A Mosonmagyaróvár elleni augusztus 30-án esedékes hazai mérkőzésig van még lehetőség a finomhangolásokra, az alakulat összecsiszolódására, de nagy csodára már nem lehet számítani. Rögtön az első összecsapáson megmutatja magát az AFKC igazi ereje, mivel az óváriak ellen egészen biztosan nem lesz könnyű a győzelem. Amennyiben valóban nemzetközi álmokat kerget a csapat, itt meg kell mutatkoznia annak, hogy ezt mire alapozza.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >