Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow V. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság lesz a hétvégén
V. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság lesz a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 23.
Szombaton 10 órától rendezik meg az V. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasságot Kisfaludon. A bemutatókat, családi programokat és a hagyományos pörköltfőző-versenyt követően kora délutántól színpadi műsor várja az érdeklődőket, este pedig Váradi Eszter Sára és Keller János adnak koncertet, majd utcabál lesz a Big Time zenekarral.

 

 

Szombaton 10 órától várják hétvégi mulatságra a szórakozni vágyókat a Kisfaludi Közösségi Házban. Az V. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság délelőtti programjaiban pörköltfőző-verseny, veteránautó-kiállítás, tűzoltó- és íjászbemutató, akadálypályák, interaktív játékok szerepelnek a kínálatban. A gyerekek délelőtti szórakozásáról az Iszkiri zenekar gondoskodik majd.

14.00 órakor kezdődnek a színpadi műsorok: először a kisfaludi Búzavirág Dalkör, majd a pákozdi Abajka citerazenekar adnak műsort, később az Arconic-Köfém Nyugdíjas Klub férfikara, tánckara és harmonikazenekara uralják majd a színpadot. 15.30 órától az Impresszum zenekar, majd Kovács Dávid, Váradi Eszter Sára és Keller János szórakoztatják a résztvevőket. 18 órától pedig örökzöld diszkóslágerek lesznek hallhatók a Discover Band előadásában. A vigasságot a Big Time zenekar utcabállal zárja.

A részletes műsor az www.aszmh.hu oldalon olvasható.

 

 

A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >