Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kedvezményes vetítések nyugdíjasoknak
Kedvezményes vetítések nyugdíjasoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Krainhoffer Andrea   
2019. szeptember 01.
Szépkorúak szerdája címmel indít kedvezményes vetítéssorozatot nyugdíjasok számára a Barátság mozi: az idősek minden hónap második szerdáján kedvezményes áron, mindössze 700 forintért nézhetik meg a város mozijában a nemzetközi és hazai art sikerfilmeket. Az első vetítés szeptember 11-én, szerdán 15 órakor lesz, ekkor a Yesterday című angol zenés vígjátékot tűzte műsorára a Barátság.

 

 

Több újdonsággal is készült új évadjára a Barátság mozi, ezek egyike az a kedvezményes vetítéssorozat, amelyet a nyugdíjas korosztály számára kínál. A lehetőséggel a mozi megkereste a város nyugdíjasklubjait is.

A kedvezményt a nézők a Barátság mozi által kiadott kártya felmutatásával érvényesíthetik a mozijegy vásárlásakor a pénztárban. A kedvezmény csak a Szépkorúak szerdája vetítéseire és a nyugdíjasoknak meghirdetett előadásokra vehető igénybe, a műsoron lévő egyéb vetítésekre nem. A kártya a Művészetek Háza portáján, munkanapokon 7 és 15 óra között váltható ki ingyenesen, a nyugdíjfolyósító által kiállított határozat bemutatásával.

Az első kedvezményes vetítés szeptember 11-én, szerdán 15 órakor lesz, ekkor a Yesterday című, Beatles-slágerekkel gazdagon fűszerezett angol zenés vígjátékot tűzte műsorára a Barátság mozi. Az Igazából szerelem írójának és a Gettómilliomos rendezőjének új, romantikus vígjátéka azzal a felvetéssel indul, hogy mi lenne, ha az egész világ elfelejtené minden idők legzseniálisabb zenekarát, a Beatlest? Mi lenne, ha csak egyetlen, eddig nem túl sikeres zenész emlékezne a felejthetetlen slágerekre? És mi lenne, ha elkezdené játszani a mesés négyes dalait, és egy csapásra világsztár válna belőle?

A Barátság mozi nem akadálymentesített, ezért a mozi munkatársai kérik a kerekesszékkel érkezőket, hogy előzetesen jelentkezzenek be a +3670/443-7068-os telefonszámon, hogy segíthessenek a bejutásnál.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >