Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyárbúcsúztató családi nap pénteken a Palotavárosban
Nyárbúcsúztató családi nap pénteken a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2019. szeptember 13.
Ismét megszervezi hagyományos nyárbúcsúztató családi programját a SZÉNA Egyesület. Szeptember 13-án, pénteken 16.00 órától várják a kicsiket és nagyokat a palotavárosi Családok Ligetébe. Lesznek a környezettudatossághoz kapcsolódó programok és ismét átadják Fehérvár Bölcsőjét.

 

 

A SZÉNA Egyesület a Családokért a TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001 „Helyi közösségfejlesztés Székesfehérváron” című projekt keretében szervezi a nyárbúcsúztató rendezvényt a Rác utca és a Bátky Zsigmond utca által határolt játszótérnél, a felújítás után néhány hete átadott Családok Ligetében.

A rendezvény témája a környezettudatosság lesz, ehhez kapcsolódó ügyességi feladatokkal várják a kisgyermekeket, akik útilaput kapnak majd, amelybe az egyes feladatpontokon gyűjthetik össze a pecséteket, és apró ajándékot is kapnak jutalmul a program végén. A szervezők folyamatos programokkal is készülnek, így lesz ugrálóvár, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás készítés és állatsimogató.

A program keretében nyolcadik alkalommal adják át Fehérvár Bölcsőjét. Az idei évben, egy felajánlásnak köszönhetően, két család is átvehet egy-egy bölcsőt. A rendezvényen a regisztrációt követően valamennyi program ingyenesen vehető igénybe. A rendezvény fővédnöke Viza Attila önkormányzati képviselő, együttműködő partnerei: HEROSZ Fehérvári Állatotthona,  Fehérvári Tűzoltó Egyesület, Gaja Környezetvédő Egyesület, Kids Club Székesfehérvár és Smart Grant Alapítvány.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >