Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Tornát nyert az Alba Eszéken
Tornát nyert az Alba Eszéken Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. szeptember 15.
Egyre ütőképesebb csapat rajzolódik az Albánál. A fehérvári NB I-es kosárlabda csapat a tavalyi mélyrepülés után ebben az idényben újra szárnyalhat, feltéve, ha olyan eredményes lesz a bajnokságban, mint a felkészülés során. A nyáron teljesen újjáépített alakulat eddig mind a hét edzőmeccsét megnyerte!

 

 

A legújabb dupla diadal az eszéki nemzetközi tornához fűződik. Jesus Ramirez alakulata előbb a bosnyák Tuzlát verte 84-68-ra, majd a házigazda Osijeket 95-75-re, ezzel az első helyen végzett. Az Albában remekül mutatkozott be Darrin Govens, aki eddig ellenfélként többnyire szomorította a fehérvári szurkolókat, az előttünk álló idényben viszont sok örömet szerezhet nekik. Ennek szellemében a két meccsen beszórt 31 pontot, közte 4 triplát.

 
Nála is eredményesebb volt McDuffie a maga 35 egységével, de a két találkozón 25 pontot összehajigált Ljubicic sem szomorkodhat. Ki kell emelni a 18 éves Lukács Norbert teljesítményét, aki 17 pontot szerzett és sok jó megoldással vétette magát észre. Az Alba legközelebb egy soproni felkészülési kupán pallérozódhat tovább, majd a bajnoki nyitányon, Szolnokon lép pályára szeptember 27-én. Azon a meccsen megmutatkozik a csapat valódi ereje.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >